Kuru ciltlere sahip olan gençlerin, yetişkinlerin, çocukların ya da bebeklerin kullanımı için uygun olan bioderma atoderm ile kuru ciltlere veda edebilirsiniz. Cilt bariyerlerinizi korumaya yardımcı olan nemlendirici krem aynı zamanda da cildinizin beslenmesini sağlar. Yüz ve vücut kullanımı için uygun olan kremi günlük olarak bir ya da iki kez kullanabilirsiniz.

Bioderma Atoderm İnsentive Balm

Bakım ürünleri arasında en fazla tercih edilen ürünlerden biri de bioderma atoderm insentive balmdır. Kuru, çok kuru ve tahriş olmuş ciltler için kullanıma uygun olan bu balm sayesinde kuruluklara veda edebilirsiniz. Cildinizi yatıştırırken aynı zamanda beslenmesine ve korunmasına yardımcı olur. 

Bioderma Atoderm Ürünlerinin Fiyatları

Kuru ciltler için üretilen kaliteli bakım ürünleri bioderma atoderm fiyatları da oldukça uygundur. Boyutlara ve ürünlere göre değişkenlik gösteren fiyatlar arasından kendi bütçenize uygun olanları alabilirsiniz. Cildinizin gerekli olan nemi kazanmasını sağlayacak ürünlere internet sitelerinden de ulaşabilirsiniz. Markanın ürünlerine ulaşmak için https://www.kozmela.com/bioderma-atoderm link adresine tıklayarak ihtiyacınız olanı satın alabilirsiniz.